Hotel Ciric

|

Hotel Ciric ***

Adresă: Complex Ciric
  Iași, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 219001

Web: www.ciric.ro

GPS: 47.1863 - 27.600746

 

Descriere

Situat la 1.8 km fata de aeroport si 3 km fata de centrul orasului Iasi, hotel Ciric este potrivit atat pentru intalniri de afaceri, cat si pentru relaxare.

Facilitati generale:
Acces internet wireless, Activitati distractive, Aer conditionat, Bar, Camere nefumatori, Centru afaceri, Loc de joaca copii, Parcare, Restaurant propriu, Room-service, Sala de conferinte, Schimb valutar, Seif la receptie, Spalatorie rufe, Transfer la aeroport.

Dotari in camere:
Acces internet, Aer conditionat, Birou de lucru, Două paturi separate, Minibar / Frigider, Pat dublu, Seif, Telefon, TV, Uscator de par.

Tarife
Single: 150 RON
Double: 190 RON
Apartament: 240 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Ciric