Hotel Astoria

|

Hotel Astoria ***

Adresă: Str. Lapusneanu Nr. 1
  Iași, 700057, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 233888

Fax: +40 232 244777

Web: www.hotelastoria.ro

 

Descriere

Pe renumita strada Lapusneanu, Hotel Astoria este situat la numai 5 minute de Gara Centrala, 20 minute de Aeroportul International si la doi pasi de statiile de transport in comun.

Hotel Astoria va ofera ospitabilitate in camere single, double si suite, siguranta si intimitate la tarife speciale. Camerele noastre va ofera, intr-o atmosfera relaxanta, tot ceea ce doriti de la un modern hotel de 3 stele: aer conditionat, internet wireless, televiziune prin cablu, minibar, telefon.

Facilitati generale: Mic dejun ( bufet suedez), Aer conditionat, Internet wireless, Acces WIFI in lobby, Televiziune prin cablu, Seif la receptie, Trezire clienti, Transfer aeroport, Camere pentru nefumatori, Plata servicii cu carte de credit, Transport/pastrare bagaje.

Tarife:
Single Standard (pat mic): 42 Euro
Single Standard (pat mare): 45 Euro
Double: 59 Euro
Suita: 67 Euro

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Astoria