Motel Gemini

|

Motel Gemini ***

Adresă: Str. Principala Nr. 1058
  Sângeorgiu de Mureş, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 319306

Fax: +40 265 319410

Web:

 

Descriere

Amplasat în apropierea orasul Targu Mures, la doar 6 km. Nu de parte de noi este asejat complexul cu bai sarate, cu tratament doar si clina de reproducere umana.
Gemini va asteapta pentru a va oferi cele mai bune servicii într-o atmosfera calda si primitoare. Având o capacitate de 9 camere, respective 20 locuri, motelul este o alegere foarte buna atât pentru cei care vin în interes de afaceri cât si pentru cei care sunt în calatorii de placere,pentru refacere, ori sunt doar în trecere.
Motelul asigura cazare nu doar clientilor individuali ci si grupurilor organizate.

Galerie Foto

Motel Gemini Sângeorgiu de MureşMotel Gemini Sângeorgiu de Mureş / 1Motel Gemini Sângeorgiu de Mureş / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Gemini