Hotel Palma

|

Hotel Palma **

Adresă: Str. Toplitei Nr. 4
  Borsec, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 337210

Mobil: +40 744 697383

Fax: +40 266 337210

Web: www.hotelpalma.3x.ro

 

Descriere

La Hotelul "Palma", locul ideal pentru dumneavoastra, gasiti intotdeauna "o insula" de liniste si confort, "o oaza" de sanatate si binemeritata relaxare. Restaurantul va intampina cu o sala avand 30 de locuri la mese si un mic salon cu 16 locuri.
Hotelul va ofera la etajul I, 16 locuri de cazare in 8 camere cu ** placut mobilate, incalzire centrala, cu baie si apa calda non-stop, cu televizor color conectat la TV-cablu (22 programe).
La etajul II, hotelul va pune la dispozitie 8 camere cu 2-3-4 sau 5 locuri, cu grup sanitar si dusuri comune, apa calda non-stop, incalzire centrala, cu televizor color si TV-cablu.

Tarife:
Hotel "Palma" - camere **: 18 €
Hotel "Palma" - camere etaj II: 3 €/Loc

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Palma