Hotel Grandly

|

Hotel Grandly ***

Adresă: Str. Frunzei Nr. 61
  Galaţi, jud. Galaţi, Romania

Telefon: +40 236 470342

Mobil: +40 722 591279;+40 730 567880

Web:

 

Descriere

Hotelul Grandly este deschis de putin timp in municipiul Galati si isi intampina clientii in camerele spatioase, punand la dispozitia acestora un incapator restaurant unde se pot organiza diverse evenimente.

Facilitati si Servicii Incluse

Parcare
Telefon
TV
Baie cu dus
Frigider / Minibar
Restaurant
Terasa
Bar;
Catering;
Biliard;
Organizare evenimente.

Facilităţi

Activităţi

Distractia si buna dispozitie se regasesc in complexul Grandly care va asteapta cu cele mai surprinzatoare cocktailuri savurate pe terasa noastra, acolo unde muzica si ambientul se imbina intr-o atmosfera destinsa, de neuitat. Va puteti relaxa savurand o cafea sau puteti juca biliard cu prietenii.

Organizare de evenimente speciale

Locul ideal pentru intalnirile de afaceri,cinele romantice sau evenimentele de importanta majora in viata: nunti,botezuri,aniversari dar si diferite ocazii care merita serbate intr-un cadru elegant,distins si rafinat.

Restaurant

Va oferim preparate culinare traditionale dar si internationale.Meniul variat cu siguranta va multumi si cei mai exigenti gurmanzi,iar preparatele proaspete sunt o conditie pentru noi.Din meniul bucatarului nu lipsesc deserturile delicioase,sortimentele pe baza de peste cat si gustarile cu specific mediteranean.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • RestaurantRestaurant

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • BiliardBiliard
  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Grandly GalaţiHotel Grandly Galaţi / 1Hotel Grandly Galaţi / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Grandly