Hotel Iris

|

Hotel Iris ***

Adresă: Piata Trandafirilor Nr. 6
  Târnăveni, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 442080

Fax: +40 265 446474

Web: www.hoteliris.ro

 

Descriere

Hotelul IRIS se afla in Tarnaveni, Piata Trandafirilor nr.6, la jumatatea distantei dintre Targu Mures si Medias, la 300 de km de Bucuresti, 102 km fata de Cluj-Napoca, 75 de km fata de Sibiu si la doar 30 de minute fata de Blaj.

Cele 20 de camere ale noastre va ofera confort intr-o ambianta diversa, pe gustul dumneavoastra. Odata ajunsi la Hotelul IRIS puteti alege intre camere single si double, cu doua locuri sau matrimoniale, care sunt dotate la cel mai inalt nivel cu TV+satelit, sistem de trezire, minibar, telefon (inclusiv linie internationala).
Va oferim si camere pentru persoane :
- nefumatoare
- cu handicap


Tarife HOTEL IRIS Tarnaveni :

Camera dubla - 147 RON
Camera dubla in regim single - 119 RON

*Tarifele includ TVA si micul dejun sub forma de bufet suedez.
*Preturile pot fi negociate in functie de durata cazarii si de marimea grupului.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Iris