Hotel Plaza

|

Hotel Plaza ****

Adresă: Str. Aries Nr. 16
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 251 430410;+40 351 429977

Fax: +40 251 510395

Web: www.hotelplaza.ro

GPS: 44.314652 - 23.801064

 

Descriere

Hotel Plaza este situat in centrul orasului Craiova, intr-o zona rezidentiala exclusivista, langa casa studentilor, in apropiere de cladirea Universitatii din Craiova.

Facilitati camere:
Acces pe baza de cartela electronica, sistem automat de control al temperaturii, acces gratuit la internet, telefon cu acces international, uscator de par, televiziune prin cablu, LCD TV si mini bar.

Facilitati generale:
room-service
spalatorie-curatatorie
restaurant (350 si 200 locuri),
bar de zi,
terasa de vara,
parcare pazita gratuita
lift pentru persoane
sala de conferinte
rent-a-car.

Tarife :
Camere Deluxe: 260 RON/zi; 230 RON/zi in regim single;

Localizare

Hotel Plaza este situat in centrul orasului Craiova, langa casa studentilor.

Facilităţi

Servicii

Acces pe baza de cartela electronica, Acces gratuit la internet, Uscator de par, Telefon, Televiziune prin cablu, LCD TV, Sistem de climatizare, Sistem de ventilatie, Mini bar, Servicii gratuite la cerere, Asistenta gratuita la transportul bagajelor, Camera pentru bagaje, Servicii de fax, Wake-up call, Room-service.

Sală de conferinţe

In locatia noastra se pot organiza evenimente pentru maxim 500 de delegati. Sala noastra de bal este iluminata natural si poate gazdui conferinte sau alte evenimente similare de business. Sala de conferinte a hotelului poate fi divizata in 2 sectiuni mai mici, in functie de numarul de persoane participante. De asemenea, va punem la dispozitie echipamentele de sonorizare si vizualizare necesare (videoproiector, microfoane mobile, difuzoare, conexiune WiFi, flipchart).

Organizare de evenimente speciale

Plaza prezinta locatii magice pentru a va gazdui nunta sau aniversarea. Fie ca vreti sa petreceti in centrul orasului sau pe malul lacului, noi va stam la dispozitie! Locatia noastra va invita pentru a sarbatori intr-un cadru rafinat cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra, punand la dispozitie Sala Cupola (redecorata in 2009 intr-un stil romantic si elegant) cu o capacitate de 350 locuri si Sala Royal (redecorata in 2009 intr-un stil modern si rafinat) cu o capacitate de 180 locuri. De asemenea, Plaza Lake va poate gazdui intr-un cort de evenimente modern cu o capacitate de 500 persoane, situat la marginea padurii cu vedere la lac.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele din categoria matrimoniale, twin, suite VIP si Suite VIP cu jacuzzi vor asigura fara indoiala confortul maxim si vor uimi, prin imbinarile indraznete de culori si prin amenajarile de care dispun : sisteme de climatizare individuale, spatii sanitare individuale, cablu tv, linie telefonica internationala, conexiune Internet, mini-bar, foen.

Restaurant

Restaurantul Plaza va pune la dispozitie un meniu international si traditional romanesc bogat, intr-o ambianta placuta si rafinata. Astfel, meniul nostru cuprinde specialitati pregatite de bucatarii nostri, sub denumirea de specialitati a la Plaza, o gama variata de preparate internationale, combinate cu retetele clasice romanesti. Alaturi de preparatele noastre de bucatarie, cofetarie si patiserie, va recomandam o vasta colectie de vinuri, precum si alte bauturi rafinate.

Dotări

Dotări generale:

  • Room ServiceHandicapaţi
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • Uscător de părUscător de păr

Galerie Foto

Hotel Plaza CraiovaHotel Plaza Craiova / 1Hotel Plaza Craiova / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Plaza