Hotel Craiovita

|

Hotel Craiovita ***

Adresă: Calea Severinului Nr. 11
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 251 487217

Fax: +40 251 487218

Web: www.hotelcraiovita.ro

 

Descriere

Hotelul Craiovita se afla in partea de vest a orasului Craiova pe b-dul principal al orasului la intrarea dinspre Drobeta Turnu Severin langa Parcul Craiovita.

Facilitati generale:
- Restaurant.
- Sala de conferinte.
- Acces internet.
- Room Service.
- Parcare proprie 70 locuri.
- Serviciu de inchiriat limuzina pentru diferite evenimente mondene

Facilitati camere:
baie cu dus sau cada, cablu TV, aer conditionat, servicii de internet, telefon in camera, spalatorie, room service, bar si frigider.

Tarife:
Single: 155 RON/day
Dubla: 175 RON/day
Suite VIP: 50 RON/day
Suite Exclusive VIP: 400 RON/day

Localizare

Situat in "Cetatea Banilor", pe Calea Severinului 11, la intrarea in Craiova dinspre Drobeta Turnu Severin, "Hotelul Craiovita" se afla asezat in mijocul unei oaze de liniste si verdeata fiind inconjurat in partea de sud-vest de Parcul Craiovita.

Facilităţi

Servicii

Parcare, Internet, Restaurant, Bar de zi, Sala conferinte, Spalatorie, Aer conditionat, Cablu TV, Room-service, Calcatorie.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele sunt clasificate la doua si trei stele si dispun de baie cu dus sau cada, cablu TV, aer conditionat, servicii de internet, telefon in camera, spalatorie, room service, bar si frigider. Apartamentele sunt dotate cu LCD, jacuzzi, camera de zi generoasa, bar si birou.

Restaurant

Salile de restaurant pot fi folosite si ca sali de conferinte, dispunand de echipamentele necesare: Muzica live, 70 locuri de parcare, Serviciu de inchiriat limuzina pentru diferite evenimente mondene. Personalul restaurantului ofera clientilor servicii impecabile, o diversitate de preparate din gastronomia romaneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine. De asemenea, in cadrul restaurantului se organizeaza: Evenimente de familie: Nunti, Botezuri, Aniversari, Petreceri, Banchete. Evenimente de firma: Reuniuni (intalniri de afaceri, prezentari oficiale), Training(seminarii, cursuri), Congrese, Conferinte.

Împrejurimi

Municipiul Craiova se regaseste in sudul Romaniei, pe malul stang al Jiului, la o altitudine cuprinsa între 75 si 116m. Craiova face parte din Campia Romana, mai precis din Campia Olteniei care se întinde între Dunare, Olt si podisul Getic fiind strabatuta prin mijloc de Valea Jiului. Orasul este asezat aproximativ in centrul Olteniei, la o distantă de 227 km de Bucuresti si 68 km de Dunare.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet
  • Servicii de spălătorieSpălătorie
  • Servicii călcat haineCălcat haine

Dotări camere:

  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Craiovita