Hotel Flora

|

Hotel Flora **

Adresă: Mamaia, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 831889(secretariat);+40 241 831059(rezervari);

Fax: +40 241 831887

Web: www.hotelfloramamaia.ro

 

Descriere

Complexul turistic FLORA se afla in Mamaia,In imediata vecinatate a Marii Negre si a lacului Siutghiol.Are o capacitate de 700 de locuri, avand in componenta 350 de camere duble si 10 apartamente, toate fiind dotate cu aer conditionat, TV color, frigider.

Complexul Flora are in dotare sali de conferinta, restaurante in care se pot organiza mese festive, nunti, botezuri si alte evenimente, avand o capacitate cuprinsa intre 50 si 600 locuri.

Servicii:
- parcare proprie
- servicii internet gratuite prin sistem WIRELESS
- bar
- stand de presa locala si centrala
- farmacie
- cabinet medical
- masaj (in sezon)
- loc de joaca pentru copii
- piscina.

Tarife :
16.07.-20.08.:Dubla Standard:240 RON
Dubla standard Plus:260 RON
Apartament:375 RON
21.08.- 31.08.:Dubla Standard:150 RON
Dubla standard Plus:180 RON
Apartament:290 RON
01.09. - 01.05.:Dubla Standard:130 RON
Dubla standard Plus:150 RON
Apartament:250 RON

Localizare

Hotel Flora Complexul turistic FLORA se află în Mamaia, la aproape 1,5 km. de la intrarea în staţiune, venind dinspre Constanţa.

Facilităţi

Servicii

Parcare proprie (supravegheata cu sistem video), Servicii internet gratuite prin sistem wireless, Bar, Stand de presă locală şi centrală, Farmacie, Cabinet medical, Masaj (în sezon), Loc de joacă pentru copii, Piscină.

Conexiune Internet

Servicii internet gratuite prin sistem wireless.

Sală de conferinţe

Complexul dispune de o sală de conferinţe ultramodernă (sisteme audio şi video de ultimă generaţie) cu o capacitate de 200 de locuri pe scaune şi de o minisală de conferinţe de 50-60 de locuri pe scaune.

Camere

Descriere (dotări)

Are o capacitate de 700 de locuri, având în componenta 350 de camere duble şi 10 apartamente, toate fiind dotate cu aer condiţionat, TV color prin cablu cu minim 40 de programe, frigider.

Restaurant

Complexul turistic FLORA are în componenţă 2 restaurante: Restaurant CASA FLORA este un restaurant cu specific românesc şi ţine cont pâna la cele mai mici amănunte de servire "ca acasa", taraful având un repertoriu din folclorul întregii tări. Casa Flora stă la dispoziţia dumneavoastră cu 100 de locuri dotate cu aer condiţionat, încălzire centrală pentru extrasezon unde se pot organiza nunţi, botezuri şi mese festive cu un număr de pâna în 100 de persoane. Restaurant FLORA tip clasic, oferă masă pentru 600 de persoane, dispune de aer condiţionat, încălzire centrală pentru extrasezon şi este dotat cu o linie ultramodernă de Self Service.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • Pătuţ copiiPat copii

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină
  • MasajMasaj

Galerie Foto

Hotel Flora MamaiaHotel Flora Mamaia / 1Hotel Flora Mamaia / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Flora