Hotel Dracula

|

Hotel Dracula ***

Adresă: Piatra Fantanele, Nr. 4
  Piatra Fântânele, jud. Bistriţa-Năsăud, Romania

Telefon: +40 263 264010

Fax: +40 263 264040

Web: hotelcasteldracula.romaniaexplorer.com

 

Descriere

Hotelul Castel Dracula este poziţionat în Pasul Tihuta din Munţii Bârgăului, în Piatra Fantanele, la 1116 m altitudine.Construit în stilul unei case medievale în 1983 hotelul dispune de 140 de locuri de cazare repartizate în 3 apartamente şi 63 camere cu 2 paturi. Spaţiile de cazare dispun de baie proprie, telefon şi TV.

Comentarii

 
 
 
 
Un loc deosebit
Este un loc deosebit la vreo 40 de km de Bistrita. Merita vizitata zona atat vara cat si iarna pentru ca langa hotel este si o partie de ski dotata cu telescaun (functioneaza si vara). Drumul este foarte bun. Pentru amatori de se poate aranja o intalnire cu contele D.
 Ducele Lutz2009-08-19 08:14:37

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Dracula