Nu exista poza

|

Hotel Diana **

Adresă: Str. Complexelor Nr. 5
  Băile Herculane, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 255 560495

Fax: +40 255 560684

Web:

 

Descriere

Hotelul Diana din Băile Herculane se bucură de un cadru natural frumos, într-o zonă împădurită. Proprietatea include un centru de fitness, spa şi wellness, o cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară.

Piscina interioară are ferestre din podea din tavan care inundă zona cu lumină naturală. O serie de şezlonguri şi palmieri înconjoară zona piscinei.

Camerele spaţioase ale hotelului Diana au mobilier modern şi sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi TV. Unele includ un dormitor separat şi o cameră de zi.

Tarife Cazare:
Camera single: 90ron/noapte
Camera dubla: 120 ron/noapte
Apartament: 215ron/noapte

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Diana