Hotel Ramada Bucharest North

|

Hotel Ramada Bucharest North ****

Adresă: Str. Daniel Danielopolo Nr. 44A
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 21 2335000

Fax: +40 21 2335001

Web: www.ramadanorth.ro

GPS: 44.487183 - 26.090105

 

Descriere

Decorat intr-un stil clasic cu finisaje deosebite, Ramada Hotel & Suites Bucharest North are 232 camere, incluzand si camere superioare, studiouri si apartamente.

Ramada Bucuresti Nord dispune de 232 camere confortabile dintre care:
- 162 camere DeLuxe
- 24 camere Business
- 30 studiouri
- 13 apartamente Junior
- 3 apartamente Diplomat

Camerele Business sunt spatioase, luminoase si poarta eticheta luxului prin produsele suplimentare destinate confortului si ingrijirii personale pe care le au in dotare.

Studiourile sunt destinate in special sederilor indelungate si au fost amenajate special pentru a va oferi tot confortul propriului dumneavoastra camin.

Apartamentele Junior sunt compuse dintr-un living spatios ce poate servi atat ca spatiu de lucru, cat si pentru intalniri de afaceri si un dormitor dotat cu un pat matrimonial.

Apartamentele Diplomat sunt situate la ultimul etaj al cladirii oferind o priveliste linistitoare asupra zonei verzi din imprejurimi. Spatiul generos al dormitorului cu pat matrimonial si o baie de dimensiuni impresionante unde va puteti rasfata atat in cada cu jacuzzi, cat si in cabina de dus supradimensionata se combina perfect cu un living amenajat pentru intalniri de afaceri. O combinatie ideala intre un spatiu luxuriant folosit pentru propria placere si relaxare si atmosfera de birou pentru intalniri de afaceri.

Facilitati
Pentru confortul dumneavoastra:
- Room service (intre 7:00 si 23:00)
- Internet wireless gratis in lobby
- Serviciul de urgenta - 24 ore
- Parcare si Inchiriere de masini
- Taxi
- Shuttle gratuit spre centrul orasului
- Pastrarea bagajelor
- Lifturi
- Spalatorie si Curatatorie
- Spatiu de relaxare
- Personal vorbitor de limbi straine
- Seif
- Ingrijire copii
- Parcare subterana

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Ramada Bucharest North