Hotel Athenee Palace Bucuresti Hilton

|

Hotel Athenee Palace Bucuresti Hilton *****

Adresă: Str. Episcopiei Nr.1-3, Sector 1
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 21 4074750

Fax: +40 21 4074751

Web: www3.hilton.com

GPS: 44.44145 - 26.095702

 

Descriere

Athenee Palace Hilton se află în inima oraşului Bucureşti, la 200 de metri de Ateneu. Oferă camere luxoase cu aer condiţionat, halate de baie, televizor LCD cu programe prin satelit şi birou.

Construit în 1914, Athenee Palace are o piscină interioară încălzită, o cadă cu hidromasaj, o saună, o baie de aburi şi o sală de sport bine dotată. Vă puteţi răsfăţa la centrul spa de înfrumusețare La Prairie.

Există un cazinou în incintă, iar oaspeţii au la dispoziţie 4 restaurante şi baruri, inclusiv apreciatul English Bar, care găzduieşte petreceri tematice joia. Café Athénée are o atmosferă primitoare şi oferă vedere la zona animată din Piaţa Revoluţiei.

Vara, terasa La Strada oferă cocktailuri şi muzică pusă de DJ într-o atmosferă relaxantă.

Athenee Palace este la 30 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar în apropiere există diferite magazine şi cafenele. La cerere se oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Palace Hilton are un Executive Lounge cu vedere la oraş. Sunt disponibile aperitive şi băuturi.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Athenee Palace Bucuresti Hilton