Nu exista poza

|

Hotel Castel Dracula ***

Adresă: Str Principala Nr 4
  Piatra Fântânele, jud. Bistriţa-Năsăud, Romania

Telefon: +40 263 265192;+40 263 266119

Web: www.hotelcasteldracula.ro

 

Descriere

Hotelul Castel Dracula se află la 1116 de metri altitudine, oferind vedere panoramică la Munţii Bârgăului. Are un bar în clopotniţă şi Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Toate camerele de la Hotelul Castel Dracula oferă baie privată, TV prin cablu şi minibar. Camerele sunt dotate cu mobilier de epocă din lemn şi oferă vedere panoramică la munte de la ferestre.

Restaurantul principal serveşte o diversitate de mâncăruri internaţionale şi locale şi are o terasă în aer liber, unde se poate lua masa pe timpul verii. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de cramă, de lounge-bar şi de barul din partea de sus a turnului castelului.

Hotelul Castel Dracula este o bază excelentă pentru explorarea munţilor din jur. Se pot face drumeţii locale minunate şi ciclism, iar un traseu de schi şi un telescaun se află chiar lângă hotel.

Hotelul Castel Dracula se găseşte la 2 ore cu maşina de Aeroportul din Cluj-Napoca. Se oferă parcare gratuită la hotel.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Castel Dracula