Nu exista poza

|

Hotel Coroana-Moldovei ****

Adresă: Str. Porumbeilor, Nr 1
  Slănic Moldova, jud. Bacău, Romania

Telefon: +40 234 348888

Mobil: +40 726 276001

Fax: +40 234 348888

Web: www.coroana-moldovei.ro

 

Descriere

În centrul localităţii Slănic Moldova aproape de izvoarele minerale, hotelul Coroana Moldovei, un hotel mic tip boutique, luxos şi decorat individual, oferă o cazare superbă în această bine-cunoscută staţiune de tratament.

Slănic Moldova este un oraş în judeţul Bacău, situat lângă râul Slănic, la poalele munţilor Nemira, la 530 metri altitudine.

Înconjurată de păduri de fag şi de pini, Slănic Moldova este o staţiune pentru toate anotimpurile,care oferă un aer pur, bogat în aerosoli şi ioni negativi.

Camerele hotelului Coroana Moldovei sunt dotate cu toate facilităţile necesare şi au acces gratuit la internet. Sunt decorate excepţional de arhitecţi şi designeri specializaţi în restaurare şi decorare de castele, astfel încât să puteţi simţi aura secolelor trecute.

Camerele au mobilier franţuzesc de culoare albă pictat cu trandafiri sau decor cu influenţe asiatice.

Serviţi o băutură pe terasa plăcută şi relaxantă a hotelului, înconjurat de natură şi munţii frumoşi.

Tarife:
Single: 180 Lei
Double: 200 Lei
Suite: 250 Lei
Apartament: 450 Lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Coroana-Moldovei