Motel Biamin

|

Motel Biamin **

Adresă: Str. Stefan cel Mare, Nr. 145
  Tăşnad, jud. Satu Mare, Romania

Telefon: +40 261 827515

Mobil: +40 744 612167

Web: www.biamin.ro

 

Descriere

Situat în frumoasă zonă a Tasnadului, Motelul Biamin va oferă o alternativă de a va petrece un sejur plăcut bucurându-va de serviciile oferite: condiţii excelente de cazare în camere cu dotări moderne, parcare. De asemenea, va puteţi bucură de calitatiile terapeutice ale apei termale, fie în piscină acoperită fie în bazinul în aer liber puse la dispoziţia dumneavoastră.

Tarife 2013:

Apartament: 150 RON
Camera dubla: 80 RON
Camera tripla: 120 RON

Facilităţi

Activităţi

În barul nostru de zi amenajat cu bun gust va puteţi bucură de un ambient plăcut în campania celor dragi având la dispoziţie o gamă variată de băuturi. Piscină: Aici va puteţi bucură de calităţile apei termale testată şi racomandata de Institutului de Medicină Fizică Balneoclimaterica şi de Recuperare Medicală din Bucureşti în mai multe afecţiuni.

Sală de conferinţe

Această sală este amenajată special pentru întâlnirile într-un cadru mai restrâns fiind foarte potivita pentru o întâlnire de afaceri şi nu numai.

Camere

Descriere (dotări)

Motelul Biamin vă pune la dispoziţie camere dotate cu baie proprie şi televizor cu cablu cu peste 20 de canale tv, frigider, încălzire centrală şi asta indiferent pentru ce tip de cameră optaţi din următoarele: 7 camere cu un pat, 20 de camere cu 2 pături, 2 camere cu 3 pături sau apartamentul cu 2 camere: o cameră cu un pat matrimonial iar cealaltă cu 2 pături. Dacă doriţi un alt gen de cazare vă invităm să vă cazaţi la una din cele trei căsuţe care au apă curentă şi două pături şi se află la câţiva metri de motel, accesul la celelalte facilităţi oferite putând avea acces la fel de uşor

Restaurant

Sală de meşe cu o capacitate de 50 de locuri este ideală pentru a sevi principalele meşe ale zilei, personalul nostru punându-va la dispoziţie pereparate din cele mai diverse din bucătăria tradiţională, dar şi din cea internaţională. Sală de meşe festive: Această sală este destinată evenimentelor de mare amploare cum ar fi nunţi, botezuri, zile onamastice, cam tot ce ţine de o masă festivă ,

Împrejurimi

Oraşul Tasnad este amplasat la o intersecţie importantă de drumuri: la 60 km de municipiul Sam Mare şi de Zalău, la 25 km de Cărei şi 75 km de Oradea. Este străbătut de DN 1F ZaIau-Tasnad-Cărei-Urziceni (punct de fronliera cu Ungaria), DJ 194 spre Marghita cu racordare la DN 19B Oradea, DJ 108M spre Santău-Andrid-Tiream.

Dotări

Dotări generale:

  • BarBar
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor
  • FrigiderFrigider

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină

Galerie Foto

Motel Biamin TăşnadMotel Biamin Tăşnad / 1Motel Biamin Tăşnad / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Biamin