Hotel Muntenia

|

Hotel Muntenia ***

Adresă: P-ta Muntenia, Nr. 3
  Pitești, jud. Argeş, Romania

Telefon: +40 248 210880;+40 348 401289

Fax: +40 248 214556

Web: www.turism-muntenia.ro

 

Descriere

Localizat în inima oraşului, hotelul oferă acces rapid la shopping-ul, atracţiile turistice şi divertismentul oferite de oraşul Piteşti.

Acest hotel le oferă oaspeţilor un serviciu de spălătorie pentru rufe, un lift şi un birou pentru ȋnchiriere autovehicule.

Hotelul dispune de camere confortabile, concepute să satisfacă nevoile oricărui călător.

Oricare ar fi motivul călătoriei dvs, Hotel Muntenia este o alegere excelentă pentru sejurul dvs în Piteşti. Atracţii turistice cum ar fi Nicolae Dobrin Stadium se află la o distanţă de aproximativ 5 minute.

Tarife:
Standard 2 *
Double: 31 Eur
Single: 21 Eur
Apartament: 47 Eur
Standard 3 *
Double: 68 Eur
Single: 52 Eur
Apartament: 83 Eur

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Muntenia