Nu exista poza

|

Hotel Metropol **

Adresă: Str. Panselelor Nr. 1
  Pitești, jud. Argeş, Romania

Telefon: +40 248 222407;+40 248 632800

Fax: +40 248 222407

Web: hotelmetropol.ro

 

Descriere

Hotelul Metropol oferă spaţii de cazare frumos amenajate chiar în inima oraşului Piteşti. Gara este la 1 km, iar autogara se află la doar 200 de metri. Clădirea găzduieşte un restaurant şi o băcănie deschisă nonstop. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Fiecare cameră a Hotelului Metropol are baie privată şi ferestre din podea până în tavan. Designul interior este dominat de purpuriu aprins sau tonuri de ciocolată neagră.

Pe străzile din jur se găsesc numeroase atracţii, cum ar fi Teatrul Alexandru Davila, mall-ul central şi Muzeul Judeţean, toate aflându-se la aproximativ 300 de metri. Catedrala istorică Sf. Gheorghe este situată la 700 de metri.

Tarife:
Single: 90 Lei
Double: 110 Lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Metropol