Hotel Astoria

|

Hotel Astoria ***

Adresă: Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania

Telefon: +40 261 806185

Fax: +40 261 714121

Web: www.hotel-astoria.ro

 

Descriere

Stilul arhitectural, precum ambianta interioarã readuce atmosfera secolului al XIX-lea. Hotelul dispune de 23 de camere, fiecare cu baie proprie, dotate cu TV color, telefon, radio si minibar.

Tarife :

Camera single: 41 EURO;185 Ron
Camera double: 49 EURO;220 Ron

Localizare

Hotelul Astoria se află în centrul istoric al Municipiului Satu Mare, la o distanţă de 10 km de graniţă cu Ungaria şi 25 km de graniţă cu Ukraina (Halmeu).

Facilităţi

Servicii

Cafenea, Restaurant, Salã de conferintã, precum si o cramã autenticã pentru degustare de vinuri. Alte servicii: Wireless internet, Fax, Xerox, Taxi, Rezervãri de bilete, Parcare, Organizare de servicii turistice în tarã si în strãinãtate prin intermediul agentiei de turism al firmei.

Restaurant

Restaurantul satisface într-un cadru elegant, pretenţiile culinare ale oaspeţilor noştri. Deservirea profesională a la carte, lista cu meniuri de pe care nu lipsesc atât preparatele internaţionale cât nici specialităţile tradiţionale, cafeneaua plăcută, asigură o ambianţă de neuitat. În fiecare zi a săptămânii va aşteptăm în anturajul muzicii de salon între orele 12:00-23:00, iar miercurea şi joia cu muzică life între orele 19:00-23:00. Pe lângă designul rafinat al interiorului şi specialităţile culinare, va oferim bogată varietate a barului nostru de unde nu poate lipsi palincă de prune sătmăreană dar nici vinurile podgoriilor Murfatlar şi Jidvei. Tavernă noastră oferă o ambianţă plăcută de pub, lejera, unde oaspeţii se pot destinde degustând vinul casei din Podgoria Minis (Wine Princess) şi savurând porţii uriaşe şi gustoase pregătite de bucătăria noastră.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon

Galerie Foto

Hotel Astoria Satu MareHotel Astoria Satu Mare / 1Hotel Astoria Satu Mare / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Astoria