Nu exista poza

|

Hotel Vulturul **

Adresă: Sat Geamana, Nr 21
  Bradu, jud. Argeş, Romania

Telefon: +40 348 445111

Web: elrestaurantvulturul.ro

 

Descriere

Situat in partea de Sud a orasului Pitesti, la iesirea spre Slatina, la 5 minute de stadionul Nicolae Dobrin si la 10 minute de stadionul Strand.

Hotelul dispune de un numar de 17 camere duble amplasate pe doua etaje - 8 camere matrimoniale si 9 camere cu doua paturi single (twin) ce totalizeaza 34 de locuri de cazare.

Dotari: aer conditionat, internet wireless, centrala
proprie de incalzire, Tv color conectat la reteaua de cablu, frigider, baie proprie cu cabina de dus, balcon (cu exceptia a 3 camere), parcare cu paza asigurata.

Tarife:
Camera dubla: 130 lei / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Vulturul