Hotel Tineretului

|

Hotel Tineretului **

Adresă: B-dul Tomis 20-26
  Constanţa, 900742, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 613590

Mobil: +40 788 323634

Fax: +40 241 611290

Web:

GPS: 44.178265 - 28.646979

 

Descriere

Deschis pe intreg parcursul anului, Hotel Tineretului se afla in statiunea Mamaia, unde plaja se intinde pe o lungime de 6 km, orientata spre Est.

Hotel Tineretului dispune de 148 locuri de cazare in 4 apartamente, dotate cu radio, TV cablu, telefon, frigider, baie cu cada, si 68 camere duble, dotate cu TV cablu, telefon, frigider (optional) si baie cu dus.

Dotari si servicii:salon restaurant cu 120 locuri si terasa, sala de conferinte: 100 locuri, parcare: 30 locuri, plata in numerar sau prin virament, safe, telefon, fax, internet, organizarea de mese festive, servirea la camera, frizerie-coafura, spalatorie-calcatorie, excursii prin agentia de turism la obiective social-culturale si istorice.

Localizare

Zonă peninsulara, la 100 m de Piaţă Ovidiu şi 150 m de plajă.

Facilităţi

Activităţi

Excursii prin agenţia de turism la obiective social-culturale şi istorice, turul oraşului şi al litoralului.

Servicii

Safe, Telecomunicaţii: Telefon, Fax, Internet HOTSPOT, Servirea la cameră, Degustări de vinuri la cramă, Frizerie-coafură, Spălătorie-călcătorie.

Obiective turistice

Portul turistic Tomis, Muzeul Marinei, Delfinariul, Acvariul, Muzeul de Istorie şi Arheologie Naţională, Teatrele : Teatru de balet Oleg Danovschi, Teatrul de Revistă Fantasio şi Teatrul Liric, Edificii religioase.

Organizare de evenimente speciale

Organizarea de mese festive.

Camere

Descriere (dotări)

4 apartamentele dotate cu radio, TV cablu, telefon, frigider, baie cu cadă; 68 de camerele duble dotate cu TV cablu, telefon, frigider (opţional); beneficiază de asemenea de baie cu dus.

Restaurant

De asemenea Hotel Tineretului dispune de restaurant cu un salon cu o capacitate 120 locuri şi terasă de vară cu o capacitate de 80 locuri, sală de conferinţe cu capacitatea de 80 locuri.

Împrejurimi

Constanţa este reşedinţa Judeţului Constanţa şi se află la circa 250 km de Bucureşti ,pe Litoralul Românesc al Mării Negre. Este învecinat spre nord cu staţiunea Mamaia şi apoi oraşul Năvodari la circa 15 km iar spre sud urmează în ordine Agigea (7 km ), Eforie Nord (15 km ) şi toate celelalte staţiuni ale litoralului nostru .Al doilea oraş că importantă de pe litoral , Mangalia se află la 45 km spre sud iar graniţă cu Bulgaria la încă 15 km . Între aceste două oraşe sunt situate toate staţiunile turistice estivale ale României exceptând staţiunea Mamaia şi localităţile 2 Mai şi Vamă Veche.

Dotări

Dotări generale:

  • Room ServiceHandicapaţi
  • Conexiune InternetInternet
  • Servicii de spălătorieSpălătorie
  • Servicii călcat haineCălcat haine

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • SeifSeif

Galerie Foto

Hotel Tineretului ConstanţaHotel Tineretului Constanţa / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Tineretului