Sun Garden Resort

|

Sun Garden Resort *****

Adresă: Baciu, 407055, jud. Cluj, Romania

Mobil: +40 741 819871; 0735 888000.

Fax: +40 741 819870

Web: hotelsungarden.ro

 

Descriere

Azi numele de ,,Sun Garden” este asociat cu imaginea de nobleţe, respect pentru oaspeţi, căldură sufletească, cinste, integritate; locul unde se îmbină trecutul cu prezentul, armonia perfectă între natură creaţă de Dumnezeu cu măiestria celor care au adus în fiinţă locaţiile aşa încât brandul ,,SunGarden" îşi merită cu prisosinţă numele: fiecare locaţie este un adevărat loc de refugiu pentru orice călător, în mijlocul unei lumi din ce în ce mai nesigure şi tumultuoase.
Arhitectură deosebită, un proiect de design de excepţie, finisajele la cele mai înalte standarde de calitate împreună cu echipă proprie de profesionişti vor transformă vizită ta în clipe de neuitat, făcându-te să trăieşti motto-ul nostru acasa Expect the Unexpecteded”.
Pentru că ştim să valorificăm tot ce este mai preţios şi mai frumos în viaţă, cu atât mai mult momentele unice, nu ne rămâne altceva decât să va invităm să ne cunoaşteţi noua locaţie a brandului SUN GARDEN şi anume SUN GARDEN- RESORT, situat în localitatea Baciu - Pădurea Baciului.
Implementarea viziunii a pornit prin punereea în viaţă a unui ,,master plan,, desfăşurat pe o suprafaţa de 20 hectare şi care da viaţă unui Luxury Resort în inimă naturii, ce îmbină eleganţă şi luxul într-un mod natural.
Hotelul îşi dezvăluie aerul subtil în inimă naturii, o rapsodie de rafinament şi eleganţă, armonie şi confort, îmbinate cu servicii de calitate şi tehnologie de ultima oră. Intim şi în acelaşi timp rafinat, elegant şi degajat, hotelul îşi seduce clienţii cu aerul luxos şi armonios, grijă pentru detalii şi senzaţia de relaxare.
Prin implementarea acestei noi locaţii a brandului SUN GARDEN cu decorurile sale calde şi îmbietoare, deţine un aer puternic personalizat şi atmosferă specială.
Imaginat şi adus la viaţă cu stil, hotelul îşi dezvăluie linia eleganţă şi caldă, totul pentru: emoţie, lux şi originalitate. Luxul nu este dat de decoraţiuni ostentative şi formalitate, ci de structuri şi obiecte de calitate, precum şi personalitatea individualizata a hotelului. Tarife:

Apartament : de la 590 RON
Camera Premium : de la 490 RON
Cameră Twin : de la 460 RON
Cameră Single : de la 420 RON

*Preţul include Mic dejun si toate taxele.

Localizare

SUN GARDEN este situat în Pădurea Baciului, la ieşirea din localitatea Baciu, la doar 10Km de centrul oraşului Cluj- Napoca.

Facilităţi

Activităţi

Teren Fotbal, Teren Tenis, Pescuit, Echitaţie.

Servicii

Recepţie 24/24, Restaurant propriu, Cazare, Parcare, Sală conferinţa 40 locuri, Piscină descoperită, Echipament fitness, Sauna, Beauty salon, Room Service, Mic Dejun Inclus, Dejun/Cină contra cost.

Sală de conferinţe

Hotelul dispune de un Centru European de Conferinţe compus din 3 săli de autorium. Toate oferă dotări tehnice moderne şi complexe (internet wireless, videoproiector, ecran de videoproiectie, laser pointer, flipchart, hârtie, markere, sonorizare, microfoane mobile, laptop, DVD, plasmă-tv, imprimanta, copiator, fax). Facilităţi oferite: aer condiţionat, lumina naturală, întunecare, spaţii pentru servicii catering, catering, restaurant.

Camere

Descriere (dotări)

Facilităţi cameră: Baie în cameră, Cablu TV, Safe în cameră, Baie cu cadă, Telefon, TV în cameră, Conectare internet.

Restaurant

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri. Atmosferă distinsă, eleganţă, rafinamentul mâncărurilor şi al băuturilor, muzică prezenţa în fiecare seară, design-ul fastuos al restaurantelor aşezate în mijlocul naturii, acestea sunt motivele pentru care va invităm să ne treceţi pragul.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RecepţieRecepţie
  • RestaurantRestaurant
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • PiscinăPiscină
  • SaunăSaună

Galerie Foto

Sun Garden Resort BaciuSun Garden Resort Baciu / 1Sun Garden Resort Baciu / 2

Comentarii

 
 
 
 
exceptionalllllll
Am fost acolo......MINUNAT !!! Nu mi am imaginat ca exista asa ceva in livada Baciu...de neimaginat...Un adevarat Resort, la standarde europene....te astepti sa fie in Austria sau in Ungaria, cel putin, dar nu in Romania....Ei..uite ca exista...Am vazut ca de curand au deschis si SPA-UL..care este intr-adevar de exceptie, intra cu adevarat in conceptul de "SPA".

Merita sa l vezitati !!!
 Arthemis2011-02-11 12:27:06

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Sun Garden Resort