Nu exista poza

|

Baile Baita-Dacia Romana

Adresă: Str. Clujului, Nr. 26
  Gherla, 405300, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 163340

Web:

 

Descriere

Statiunea balneoclimaterica Baile Baita este o destinatie de vacanta din regiunea judetului Cluj, fiind localizata la numai un km distanta de Gherla si la aproximativ 43 km de resedinta judetului, orasul Cluj Napoca. Din punct de vedere geografic, aceasta statiune se gaseste la altitudinea de 257 metri, intr-o zona colinara a Dealurilor Dejului.
Cei care doresc sa ajunga in aceasta statiune, fie pentru tratament, fie din diverse alte motive, trebuie sa stie ca pot ajunge la Baita urmand traseul drumului national DN1 C, fie din Cluj – Napoca, fie din Gherla.
Apele sarate si sulfurose ale zonei au fost descoperite inca de pe vremea romanilor, cele doua izvoare minerale hipotermale care se gasesc la Baile Baita fiind recomandate in special celor ce sufera de boli de piele sau boli reumatice. In tratarea diverselor afectiuni de acest fel, precum si a celor neurologice, cum ar fi parezele usoare, un important avantaj este reprezentat de proprietatile apelor slab clorurare, slab sulfuroase si hipotone existente in statiune. Baile Baita beneficiaza de instalatii pentru bai calde si bazine cu apa minerala in aer liber.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Baile Baita-Dacia Romana