Hotel Padis

|

Hotel Padis **

Adresă: Băile Felix, jud. Bihor, Romania

Telefon: +40 259 318404;+40 259 319139

Web: www.hotelpadis.ro

 

Descriere

Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 de metri de Gara Baile Felix si 100 de metri de cea mai apropiata statie de transport in comun. Dispune de 868 de locuri de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente.
Dintre dotari si facilitati mentionam: restaurant, bar de zi, terasa, sali de conferinte, sala de spectacole, sala de evenimente de 500 de locuri, baza de tratament, bazine de interior deschise pentru public in extrasezon, strand in exterior deschis pe perioada sezonului, saloane de masaj, salon de cosmetica, farmacie, lift, parcare, etc.

TARIFE 2013:
Cameră cu TV şi FRIGIDER (lei/zi/loc): 42.5 RON
Cameră single cu TV şi FRIGIDER (lei/zi/loc): 68 RON
APARTAMENT(lei/zi): 136 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Padis