Hostel Casa Din Vis

|

Hostel Casa Din Vis ***

Adresă: Str Portului, Nr.56
  Călăraşi, jud. Călăraşi, Romania

Telefon: +40 242 315757

Mobil: +40 720 722473

Fax: +40 242 315757

Web: www.pensiunea-casadinvis.ro

 

Descriere

Aflata in orasul de frontiera Calarasi, Casa din Vis, reprezinta cel mai rustic loc din aceasta zona, unde pute-ti petrece una din cele mai fumoase vacante, savurand atractiile turiste ale orasului.

Comentarii

 
 
 
 
lasa de dorit
am stat o spatamana si jumatate aproape ,la casa din vis,camere ok ,insa la restaurant totul lasa de dorit foarte greu se aduce ciorba aprox 30 min,ceafa de porc cu cartofi 56 dacca nu ieiciorba dureaza minim 1 ora,in anexa de cazare de langa piscina clocaie de gndaci,nu poti dormi la pretul de valea prahovei este o mizerie plus ca apa nu curge cu orele si de vina e primaria ca e luata in tot aorasiu iar in camera miroase a urina
 julian2010-07-25 03:00:25

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hosteluri Hostel Casa Din Vis