Repülőt is bérelhetünk a Marosvásárhely-i repülőtéren

Email Imprimare PDF

 

Repülőt is bérelhetünk a Marosvásárhely-i repülőtéren

A Marosvásárhely-i repülőtéren is lehet immár repülőt vagy helikoptert bérelni. Aki sürgősen el kell hogy jusson valahová, a repülőtéren érdeklődhet kiadó légi járműért. Figyelem azonban: a szolgáltatás nem olcsó!

Elsősorban a tehetősebb üzletemberektől várják, hogy a lehetőséggel éljenek. A kezdeményezés rájuk épít, ők jelentik az elsődleges célközönséget, mondta a Transilvania repülőtér igazgatója.

„Folyamatosan azon vagyunk, hogy a Marosvásárhely-i repülőtér forgalmát növeljük. De nem csak a menetrend szerinti légiközlekedést igyekszünk fejleszteni, hanem a magánrepülésben is megpróbálunk előre lépni. Többször előfordult, hogy lettek volna érdeklődők, akiknek rövid idő alatt el kellett volna jutniuk valahová, de nem volt, amivel. Elsősorban rájuk gondoltunk, brassói partnereinkkel közösen, amikor idehoztuk ezt a két gépet, amelyeket örömmel mutatunk be a közönségnek. Mindkettő bérelhető repülésre. Főleg az üzleti szférából várunk érdeklődőket.” – mondta az igazgató, Stefan Runcan.

A bemutatón egy angliai lapszerkesztő is jelen volt. Howard Scaife néhány éve Romániában él, és az az elsődleges feladata, hogy az erdélyi idegenforgalmi lehetőségeket Angliában népszerűsítse. A szakember szerint országunk remek hely, de a földi közlekedési lehetőségek katasztrofálisak. Ezért van szükség a légiközlekedés népszerűsítésére a külföldi turisták körében is.

Romániában nagyon gyenge a közúti infrastruktúra, nem lehet úgy autózni, mint Nagy Britanniában. Nagyon nehéz turistaként bejárni Romániát. Repülővel lényegesen könnyebb. Ugyanakkor az üzletemberek is tudják: az idő pénz.” – mondta Howard Scaife lapszerkesztő.

Valóban: az élmény egyedi, és rengeteg időt lehet megtakarítani a repülős utazással. Azonban valószínűleg csak kevesen engedik majd meg maguknak ezt a fajta közlekedést. Egy órányi repülésért ugyanis több mint ezer eurót kell kifizetni, amihez hozzájönnek még a repülőtéri illetékek is.

Tovább

Forrás

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Újdonságok és hírek Repülőt is bérelhetünk a Marosvásárhely-i repülőtéren