NMD sítábor

Email Imprimare PDF

Az NMD (Nagyváradi Magyar Diákszövetség) sítábort szervez.

Az ünnepi időszakot követően - még a kemény tanulási időszak előtt - minden egyetemistának, főiskolásnak jót tesz egy kis mozgás. Természetesen nem mindegy mit és hol!

Azok, akik az ünnepi kalóriát nem fitneszteremben akarják leégetni, és szeretnek vagy szeretnének megtanulni síelni, mindenképpen vegyenek részt az NMD által szervezett sítáborban.

Helyszín: Aranyos, időpont: január 12-13-14/szerda-csütörtök-péntek. Modern-fűtött szállás biztosított. Nem árt, ha van nálad síléc, bakancs, szánkó, de akár a helyszínen is kölcsönözhető. Ami a lényeg, minden este buli!

Jelentkezni az Ifjúsági Központba a Fekete Sas palotában. Ára 100 lej. Bővebb infóvonal a szervezők a 0745/081-573, 0745/191-319 vagy Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza szolgálnak. Jelentkezéshez 30 lejt vissza nem térítendő előleget kell fizetned.

Több sívidékről szoló informácioért kattintson turisztikai internetportálunkra.

Tovább

Forrás

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Újdonságok és hírek NMD sítábor