Pensiunea Cluj Cluj Napoca

Email Imprimare PDF

 

Pensiunea Cluj Cluj Napoca

Mare centru cultural, universitar şi industrial, Cluj-Napoca se mândreşte cu alese contribuţii culturale şi ştiinţifice. Oraşul se remarcă şi ca un centru marcant de cultură prin cele 2 teatre dramatice, 2 opere, 2 teatre de păpuşi, 4 case de cultură, 3 biblioteci, filarmonică, reţeaua celor 6 muzee: de artă, al farmaciei, istorie a Transilvaniei, al satului, mineralogiei şi zoologic. Un loc aparte ocupă Grădina Botanică, a doua ca importanţă în Europa, autentic tezaur botanic, cu un variat număr de plante, unele dintre ele foarte rare.

Pensiunea Cluj, clasificată 3*** se află în imediata apropiere a centrului istoric şi cultural al oraşului Cluj-Napoca.
Amplasată într-o zonă liniştita, uşor accesibilă de pe Calea Turzii şi strada Observator, PENSIUNEA CLUJ oferă atât posibilitatea unei şederi confortabile cât şi o legatură facilă cu principalele puncte de interes ale oraşului.
Oferim o atmosferă confortabilă, de linişte şi intimitate pentru clienţii aflaţi departe de casă, la preţuri mai mult decât accesebile.


Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Pensiunea Cluj Cluj Napoca