Hotel Beta Cluj-Napoca

Email Imprimare PDF

 

Hotel Beta Cluj Napoca

Hotelul BETA, unitate de cazare categoria două stele, dispune de 49 de locuri în camere cochete de doua si trei paturi (3 camere triple si 20 duble). Fiecare este dotată cu baie modernă, TV color conectat la reţeaua de cablu (30 programe), telefon cu acces internaţional, încălzire centrală proprie.
Complexul hotelier BETA, aparţinând companiei BETA TRANSPORT SA, este o investiţie nouă şi modernă, inaugurată în anul 2004.
Complexul include într-un spaţiu multifuncţional: HOTELUL BETA clasificat la 2* - ce dispune şi de camere clasificate la 1*(Hostel), restaurant cu bar, sală de conferinţe, Agenţia de Turism BETA TOUR şi Autogara BETA. Aceste facilităti sunt menite să asigure oaspeţilor noştri o gamă completă de servicii turistice.

Foarte bine poziţionat, pe drumul de acces în oraş dinspre Zalău (E81), la 150 m de staţia CFR, la 800 m de centrul oraşului, 400 m pâna la stadionul echipei CFR 1907, dar şi la 500 m de Parcul tehnologic TETAROM I, Complexul hotelier BETA se identifică cu soluţia ideală atât pentru turiştii care doresc să viziteze cu uşurinţă atracţiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cât şi pentru oamenii de afaceri ale căror interese sunt localizate în zona industrială de nord şi nu numai.

În restaurantul elegant cu 80 de locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucătăria românească şi internaţională, stropite cu o mare varietate de băuturi alcoolice şi nealcoolice. Zilnic, meniurile pensiune variate şi gustoase, la preţuri avantajoase, asigură un prânz complet servit în condiţii ireproşabile. La cerere se organizează mese festive, banchete, mese de afaceri, nunţi, botezuri.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Hotel Beta Cluj-Napoca