Hotel Cabrio Apart-Cluj-Napoca

Email Imprimare PDF

 

Hotel Cabrio Apart-Cluj-Napoca

ApartHotel CABRIO este locul care îmbină tot ce este mai bun: apartamente cu confort de nivel superior, servicii de calitate, ospitalitate fără margini şi tarife prietenoase. Situaţi într-o zonă rezidenţială a Clujului, ApartHOTEL Cabrio vă aşteaptă în apartamente generoase, pe care le puteţi închiria pe perioade scurte sau pe termen lung.
În realizarea decorului interior al APARThotelului Cabrio din Cluj, de la cromatică la iluminarea incăperilor, de la paturile mari şi confortabile la mobilier şi accesorii, am reuşit să ne îndepartam de cadrul impersonal al unui hotel, lăsându-ne ghidaţi de dorinţa de a oferi oaspeţilor noştri, indiferent de scopul vizitei, căldura şi intimitatea unui cămin, departe de casă.
Ne dorim să facem din şederea dumneavoastră la noi o experienţa remarcabilă.
Cabrio ApartHotel este un ansamblu de 18 apartamente cu una şi două camere, cu suprafeţe cuprinse între 40 şi 70 m² Clădirea a fost finalizată în toamna anului 2009 şi este situată în cartierul Andrei Mureşanu, una dintre renumitele zone rezidenţiale ale Clujului. Accesul se face foarte uşor dinspre centru sau de pe Calea Turzii, intrarea in Cluj dinspre Turda.


Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Hotel Cabrio Apart-Cluj-Napoca