Hotel Han Balcanic Hellios Inn - 2 Mai

Email Imprimare PDF

Hotel Han Balcanic Hellios Inn - 2 Mai

Complexul nostru va ofera 50 de camere complet utilate, anume, 2-3 paturi, televizor si cablu, baie proprie cu apa calda si rece. Va stam la dispozitie cu o terasa foarte exotica, piscina exterioara, restaurant si o bucatarie traditional balcanica. Parcarea este privata si gratuita.

Hanul Hellios se dezvaluie vizitatorilor ca un han inedit, realizat in concordanta cu exigentele europene in domeniul turismului, insumand 50 de camere, ce se regasesc in trei corpuri de cladire, bucatarie cu specific balcanic, curte interioara cu terase si o piscina imbietoare, toate aflate intr-o armonie perfecta. Acces la parcare, piscina, bar si terasa, dar si la restaurant.

Hellios Inn este o unitate de cazare unica pe Litoralul Romanesc prin arhitectura si stilul abordat .Este o locatie originala care reproduce un han balcanic .Este singura unitate de cazare care are piscina din zona 2 Mai -Vama Veche.Dispune de asemeni de restaurant, bar de zi, terasă. Servicii de masă: bonuri valorice la Restaurant Hellios Inn. Servicii cu sau fără plată: parcare, intrare în piscină, informaţii turistice şi culturale, păstrarea obiectelor de valoare, trezirea turiştilor la cerere, primirea şi transmiterea mesajelor şi a corespondenţei pentru turişti, informaţii privind orarul mijloacelor de transport.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Hotel Han Balcanic Hellios Inn - 2 Mai