Pensiunea Edera - Brasov

Email Imprimare PDF
Pensiunea Edera-Brasov

Situată la altitudinea de 1360 m, Fundata este cea mai înaltă localitate din ţară.

Aflată la mijlocul distanţei intre Bran şi Rucăr, pe culoar, aceasta este străjuită de munţii Bucegi şi munţii Piatra Craiului.

În apropierea localităţii Fundata se pot vizita numeroase obiective naturale: Parcul Naţional Piatra Craiului - Trasee în Piatra Craiului, Prăpăstiile Zărneştilor, Cheile Moieciului, Cheile Grădiştei, Rezervaţiile naturale La Chişătoare, Peştera şi Cheile Dâmbovicioara, Peştera cu lilieci din satul Peştera, Satul Sirnea, Barajul Pecineagu, Lacul Vidraru.

Pensiune construita nou -2006. Pensiunea Edera din Fundata va ofera intimitate si confort de 3 margarete in varful muntelui. Pensiunea dispune de 16 locuri de cazare in 7 camere toate cu tv si 6 bai, bucatarie complect utilata Desi se afla la 1400 metri altitudine, pensiunea este foarte usor accesibila cu masina si pe timp de iarna pe culoarul Rucar-bran. Ofera o panorama deosebita a muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Fagaras.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Pensiunea Edera - Brasov