Hotel Rimini - Cluj Napoca

Email Imprimare PDF
Hotel Rimini - Cluj Napoca

O vizita in Cluj Napoca necesita si o cazare la un hotel pe masura frumusetii  orasului. Pentru un sejur perfect in Cluj Napoca va recomandam o vizita la Complexul hotelier Rimini Plaza, un loc ideal unde puteti  petrece  un sejur minunat, intr-o ambianta placuta si servicii de cazare profesionale in conditii de 4 stele.
Hotelul Rimini Plaza din Cluj Napoca este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Transilvania datorita serviciilor ireprosabile din ultimii ani si ofertelor avantajoase si de sezon pe care le oferim clientilor nostii fideli. Hotelul Rimini este clasat la patru stele si din punct de vedere arhitectural, constructia este una grandioasa, in atmosfera secolului al XVII-lea.
Serviciile de cazare sunt diversificate, Hotelul Rimini Plaza din Cluj Napoca va ofera servicii de cazare in6 camere single, 2 apartamente, 2 junior suite si 2 camere duble. Camerele de hotel sunt structurate in camere duble matrimoniale, duble cu doua paturi , junior suite si apartamente. Camerele duble se pot rezerva si in regim single.
Toate camerele oferite de hotel Rimini sunt utilate ultramodern, cu  aer conditionat reglabil individual pentru fiecare camera, minibar, frigider, televizor color, cablu tv, telefoane in camere si in bai, uscator de par, cabina de dus sau cada.
Serviciile de cazare de 4 stele oferite sunt cateva argumente pentru a alege Hotelul Rimini Plaza pentru sejurul Dumneavoastra din Cluj Napoca: micul dejun inclus in tariful de cazare, seif pentru valori gratuit, internet wireless gratuit in zona hotelului, roomservice gratuit, servicii de alarm-clock, servicii de secretariat.
Oricine se poate bucura de preparatele culinare din bucataria traditionala sau internationala on cadrul hotelului Rimini , rezervand o masa in restaurantul traditional aflat in incinta hotelului. 
Aici maestii bucatari va vor incanta simturile cu specialitati deosebite, atat din bucataria traditionala romaneasca cat si din cea internationala.
Hotelul Rimini are o oferta larga pentru gama de  evenimente ce se pot organiza in cadrul acestuia, incepand de la mese festive pana la nunti sau cocktailuri, totul fiind perfect aranjat conform dorintelor dumneavoastra.

Hotelul Rimini este situat in cartierul Zorilor intr-o zona rezidentiala, foarte linistita, dar totodata la cateva minute cu masina de centrul istoric al orasului, precum si de aeroportul international din Cluj-Napoca.  Este situat pe strada Cometei nr 12-14 din Cluj Napoca.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Hotel Rimini - Cluj Napoca