Hotel Oltour - Valcea

Email Imprimare PDF
Hotel Oltour-Valcea
Hotelul Oltour este amplasat pe malul Raului Olt, la iesirea din Calimanesti si intrarea in Caciulata, in mijlocul unei zone impadurite de 5000 mp, si se prezinta ca o constructie pe 3 nivele, deservit de o receptie spatioasa, restaurant si bar.
Ceea ce caracterizează hotelul este atmosfera intimă, de confort şi linişte, propice unor vacanţe odihnitoare şi relaxante, a unor zile de neuitat alături de familie şi prieteni. Această ambianţă este asigurată de numărul relativ scăzut de camere, de amplasare şi nu în ultimul rând de calitatea serviciilor. În prezent, complexul hotelier este propus pentru categoria de clasificare 3 stele, urmând a se obţine viza Ministerului Turismului.
Hotelul dispune de 14 camere cu câte 2 locuri, dotate cu toate utilitatile, pentru ca sederea Dvs. la noi sa fie cât mai placuta. Oferim reduceri importante pentru grupuri mai mari de persoane sau pentru sejur de durata mai îndelungata.
Statiunea Calimanesti-Caciulata este renumita pentru frumusetea peisajului montan strajuit de Valea Oltului, clima blânda, racoroasa, numeroasele obiective turistice din statiune si împrejurimi, si mai ales apele minerale, termale, cu proprietati curative deosebite, indicate în tratamentul unei game largi de afectiuni (ale tubului digestiv, hepatobiliare, renale si ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice, respiratorii, ginecologice, dermatologice, cardiovasculare, boli profesionale, astenie).

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Hotel Oltour - Valcea