Pensiunea Casa Bunicii, Predeal

Email Imprimare PDF
Pensiunea Casa Bunicii, Predeal

Casa Bunicii isi propune sa iti incante toate simturile.
Mirosul placintii Bunicii, care se rumeneste Vinerea si se ofera din partea casei, iti va aduce aminte de anii copilariei.
Daca este iarna si nu o superi pe Bunica, ea va avea grija sa nu uite pregatirea vinului fiert. Ii simti izul in aer de cum intri in casa, dupa o zi de partie.
Chiar daca nu-i plac manelele si nici muzica tare, Bunica a invatat muzica iubita de nepotii ei si are un pachet de discuri pe care vi le poate pune la dispozitie.
Fie ca vii iarna la schi, fie ca vii vara la soare, poti sa-ti faci vacanta asa cum ai visat. Te asteapta o terasa insorita in fata casei si una cu mult mai draguta in spate, unde Bunica a amenajat pentru tine gratar pentru barbeque, nu de alta, dar e pacat de privelistea incantatoare catre padurea de brazi din spatele casei.
Casa Bunicii este acel loc linistit si cald in care te retragi sa uiti de tumultul cotidian.
Wireless gratuit si un birou complet cand calatoresti
In orice zi de Luni pana Vineri, Bunica iti pune la dispozitie gratuit un birou complet: computer, imprimanta, copiator, fax si ... in toata pensiunea, wireless.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Pensiunea Casa Bunicii, Predeal