O lume fara Romania: Cateva motive pentru care tara noastra conteaza!

Email Imprimare PDF

 

O lume fara Romania: Cateva motive pentru care tara noastra conteaza!

In ultimii ani, Romania a avut parte de o serie de reprosuri de peste hotare, venite in special din tarile in care au emigrat multi romani. Chiar daca de multe ori cazurile erau izolate, presa a avut mereu tendinta sa generalizeze si sa amplifice problemele cauzate de conationali. In mod paradoxal, acest lucru s-a intamplat si continua sa se intample mai ales in presa din tara. 

Oricat de mult s-ar stradui unele publicatii si indiferent de motivele care stau in spatele actiunilor desfasurate, unele lucruri pozitive nu vor putea fi niciodata strivite de tavalugul relatarilor exagerate si documentate „dupa ureche”. 

De-a lungul timpului, tara noastra s-a facut remarcata in lume printr-o multime de inventii, performante de invidiat sau opere de arta, multe dintre ele apartinand, in mod ironic, unor emigranti. La toate acestea se adauga sute de obiective si legende faimoase, dar si laude aduse frumusetii unice a romancelor. 

De la stilou la insulina, de la cibernetica moderna la avionul cu reactie, de la primul 10 din istoria gimnasticii la Cimitirul Vesel si ineditul albastru de Voronet, este mai mult decat evident  ca lumea intreaga nu ar fi deloc la fel fara Romania si obiectivele sale.

Pentru a citi mai multe despre Cimitirul Vesel, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice O lume fara Romania: Cateva motive pentru care tara noastra conteaza!