Hoteluri moscovite: Leningradskaya-Hilton

Email Imprimare PDF

 

Hoteluri moscovite: Leningradskaya-Hilton

Uitandu-ma peste cateva fotografii pe care le-am facut in ziua in care am parasit Casa Presei, mi-am adus aminte de o constructie asemanatoare din Moscova. Ce-i drept, mult mai inalta si fara partile laterale: Leningradskaya hotel – Hotel Hilton.

Am stat doar o noapte in acest hotel din Moscova si de fiecare data cand imi aparea in fata ochilor aveam impresia ca ma duc la serviciu, in Casa Presei.

Chiar daca interiorul este acela al unui hotel de lux, arhitectura interna incarcata are numeroase puncte in comun cu interiorul greoi de la fosta Casa Scînteii.

Din pacate nu mai tin minte la ce etaj eram, dar parca era ceva intre etajele 12-15.
(Sa mai spun ca de la aeroport si pana la hotel, taxiul a costa 100 de dolari! Mare parte din drum a fost unul de traversare a numeroase cartiere-dormitor, atatea blocuri la un loc nu am vazut in viata mea!)

Probabil ca e nevoie de o suma imensa pentru consolidarea Casei Presei si transformare radicala, cu alte gazde, alte proiecte. Numai mall sa nu faca, ca asta e obsesia imbecilizanta a momentului…

Sunt convins ca idei vizionare pot sa apara, curaj trebuie si minti luminate

Pentru a citi si despre hotelul Hilton din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.umblarici.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Hoteluri moscovite: Leningradskaya-Hilton