Delfini, Pasari, Cerbi si Stele. Delfinariul Constanta

Email Imprimare PDF

 

Delfini, Pasari, Cerbi si Stele. Delfinariul Constanta

O sa va intrebati poate, care este legatura dintre aceste specii, ce le aduce impreuna, dar mai ales ce cauta stelele in poveste.

Ei bine, toate acestea se afla la Delfinariul Constanta, in aceeasi locatie si fac parte din Complexul Muzeal de Stiinte ale naturii.

Expozitia de pasari exotice din Delfinariu

Pe langa delfini si spectacolul feeric al acestora, puteti vizita, eventual inainte, Expozitia de pasari exotice. Aici se regasesc 15 specii de pasari exotice, pasari aduse de pe alte continente, care incanta pana la fascinatie. Trilurile, penajul in culori ireale, de-a dreptul neverosimile si mai ales comportamentul plin de afectiune al cuplurilor inaripate, te fac sa zabovesti minute bune printre colivii si sa te tot miri.

Microrezervatia din Delfinariu

Cerbii se afla intr-o mini gradina zoologica, alaturi de alte 19 specii, ce insumeaza un total de peste 100 de animale. Aceasta reprezinta de fapt o microrezervatie de 4 hectare, ce contine si un lac in centru, peisaj care isi propune sa refaca la scara mica, aspecte din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. Pelicani, lebede, rate, fazani, pauni, cerbi lopatari, mufloni, veverite etc. se afla incredibil de aproape si chiar se lasa mangaiati, desi nu este indicata o interactiune directa.

Planetariul din Delfinariu

Planetariul iti aduce stelele de pe cer intr-o singura camera printr-o proiectie senzationala. Esti transpus intr-o alta lume, de mister si inedit. Poti asista la formarea anotimpurilor, cunoscand fenomenul echinoctiilor si solstitiilor, la eclipsele de soare sau de luna, la revelarea, constelatiilor, Lunii sau altor sateliti. Efectul Planetariului este pierderea senzatiei de timp si spatiu.

Delfinii din Delfinariu

Dupa ce ai traversat atatea aspecte ale vietii, intra in cel mai fermecator dintre ele: delfinii la Delfinariu!

Exclamatii "oau, vaaai!" si ropote de aplauze, insotesc orice mic semn al delfinilor, cu care acestia vin in intampinarea publicului. Ochi de copii, ochi de adulti deveniti copii, curiosi, emotionati si incantati, atintesc cei trei delfini zgubilitici, cu rasuflarea taiata. Iar acestia, fac totul cu bucurie si distractie, de dragul copiilor. Canta, danseaza, rad, aplauda, fac salturi, joaca mingea si multe altele, un spectacol in adevaratul sens al cuvantului.

Pentru a citi mai multe despre orasul Constanta si atractiile sale turistice, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Delfini, Pasari, Cerbi si Stele. Delfinariul Constanta