Pensiunea Săptămânii - Vila Club Castel Moneasa

Email Imprimare PDF
Vila Club Castel Moneasa

Castelul a fost construit între 1896 - 1904 şi a aparţinut baronului Andreny. În această perioadă staţiunea Moneasa era deja cunoscută ca o destinaţie deosebită pentru protipedanda imperiului austro-ungar.

Intrată în 1891 în proprietatea contelui Wenckheim, Moneasa a dobândit imediat primul obiectiv major - vila Nufarul, cu băile de marmură, cu destinaţie terapeutică şi camere spaţioase pentru oaspeţi.

Înca din 1898, Moneasa obţine de la Ministerul de Interne Regal Maghiar atestat de staţiune balneară. Castelul este una din bijuteriile arhitectonice care s-au adăugat în acea perioadă de înflorire a staţiunii denumite de drept "Perla munţilor Apuseni"; acum deschis circuitului turistic în 2006 de către Fabris, noii proprietari. Castelul oferă oaspeţilor cazare la standard de 4 stele în 7 camere duble şi un apartament nupţial, restaurant şi parc,  al căror confort completează fericit cadrul natural încântător.

Castelul dispune de parcare proprie. Pentru serile liniştite, castelul îşi aşteaptă oaspeţii la crama cu specific dacic, unde se pot degusta bunătăţile bucătăriei româneşti tradiţionale şi bucătăriei italiene, asortate cu alese soiuri de vinuri.

Pentru evenimente deosebite, oferă un cadru de un rafinament unic.    
Pentru o vacanţă activă, castelul este dotat cu sala de fitness şi saună proprie.
Camera dublă costă 200 lei pentru 2 persoane cu mic dejun inclus.
Apartamentul costă 400 lei pentru 2 persoane cu mic dejun inclus.
Pentru 3 persoane se poate adăuga un pat suplimentar în cameră sau apartament care costă 50 lei şi este inclus micul dejun.

Site-ul www.clubcastelmoneasa.ro
Rezervări la nr. de telefon 0257313191
E-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Pensiunea Săptămânii - Vila Club Castel Moneasa