Misterul nedeslusit din Costesti

Email Imprimare PDF

 

Misterul nedeslusit din Costesti

Romania nu duce deloc lipsa de legende, mituri si povesti cu fantome, vampiri sau vrajitoare. Una dintre acestea vine din localitatea Costesti, judetul Arges, unde locuinta unei familii a fost victima unui atac straniu fara o explicatie concreta.

Povestea incepe in 1997, cand asupra locuintei respective s-a abatut din senin o ploaie de pietre. Timp de cateva zile, fenomenul s-a repetat sub privirile inspaimantate si neputincioase ale locuitorilor, vecinilor dar si ale autoritatilor, care nu au putut decat sa consemneze intamplarea.

Atac interupt de slujba

Ploaia de pietre a incetat brusc dupa cateva zile, insa linistea nu a durat mai mult de cateva saptamani. Atacul cu pietre aruncate de maini invizibile a reinceput spre sfarsitul verii, parca mai violent decat la inceput.

Oamenii au apelat la preotul paroh din Costesti care a tinut o slujba in casa lor chiar in timpul unei ploi de pietre. Pe durata slujbei, povestesc locuitorii, atacul a incetat, fiind insa reluat dupa slujba. La cateva zile, atacul s-a intensificat, fiind insotit de un alt fenomen straniu: in casa au inceput sa se miste piese de mobilier.

Batrana cu pietre

La scurt timp dupa aceasta intamplare, atacurile au incetat. Nici astazi nu se stie exact ce s-a intamplat la Costesti. Unii dintre cei care au asistat la incident sunt de parere ca o batrana care a trecut in lumea de dincolo sta in spatele intregii povesti.

Familia din casa atacata s-a certat mereu cu o femeie in varsta care locuia in apropiere. In timpul acceselor ei de furie, spun localnicii, batrana obisnuia sa arunce cu pietre spre casa vecinilor. Femeia a murit cu cativa ani inainte de fenomenul inexplicabil de la Costesti.

Pentru a cauta cazare in judetul Arges, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Misterul nedeslusit din Costesti