Aqua Magic Mamaia

Aqua

 

Parcul acvatic Aqua Magic este situat la intrarea în stațiunea Mamaia, în dreptul zonei de acces spre Teatrul de Vară, având o capacitate de 2500 de vizitatori.
S-a deschis în anul 2003, fiind construit in doar 4 luni, ceea ce este un record în materie.
Este dotat cu instalații moderne, topoganele, piscinele, căderile de apă și bazinele însumând o suprafață de 4000 mp apă.
Aqua Magic cuprinde 11 puncte de agrement și în incintă găsiți restaurante, baruri, cofetării, magazine. În parc se pot organiza spectacole și petreceri nocturne, având un ring de dans în aer liber. Siguranța în aquaparc este maximă, riscul de accidentare este aproape exclus.
În jurul piscinelor pentru copii, există și supraveghetori, pentru o siguranță mărită. Apa se filtrează foarte des, așadar riscul de îmbolnăvire este aproape eliminat. Clienții au posibilitatea de a face plajă pe șezlonguri. Contact:
Adresa: Bulevardul Mamaia
Tel: +40(241)831183, +40(241)831173

 

Galerie foto

Aqua Magic Mamaia / 1Aqua Magic Mamaia / 2Aqua Magic Mamaia / 3Aqua Magic Mamaia / 4Aqua Magic Mamaia / 5Aqua Magic Mamaia / 6Aqua Magic Mamaia / 7Aqua Magic Mamaia / 8Aqua Magic Mamaia / 9Aqua Magic Mamaia / 10Aqua Magic Mamaia / 11Aqua Magic Mamaia / 12

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Aqua park Aqua Magic Mamaia