Vila Casa Verde - Nr 1, 2

|

Vila Casa Verde - Nr 1, 2 **

Adresă: Calea lui Traian, Nr. 543, 547
  Călimăneşti, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 751905

Web:

 

Descriere

Vila Casa Verde se poate inchiria pentru a fi la dispozitia totala a turistilor oferind cazare in regim hotelier.
Se pun la dispozitia turistilor 22 locuri de cazare in 11 dormitoare duble cu baie proprie, trei living-uri, apa calda permanent, aer conditionat, TV color, telefon.
Cele trei bucatarii sunt bine echipate si ofera acces liber pentru cei dornici sa gateasca. De asemenea, exista posibilitatea de a face gratar in aer liber, curtea avand o suprafata de peste 300 mp, pentru aceasta avand la dispozitie trei spatii special amenajate. Menajul în camere este asigurat de personalul nostru.

Facilităţi

Servicii

Gratar, Baia individuala, Aer conditionat, TV cu cable/antena satelit, Telefon, Ustensile bucatarie, Servicii de curatenie, Personal pt. gatit, Terasa/gradina acoperita, Parcare disponibila, Ghid disponibil, Informatii turistice, BvH-Casa Verde Pension.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Casa Verde - Nr 1, 2