Pensiunea Archia 2

|

Pensiunea Archia 2 **

Adresă: Str. Archia, Nr. 92
  Archia, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 372 755844

Web:

 

Descriere

Conacul Archia este singura pensiune de 5 stele din judetul Hunedoara. Va punem la dispozitie 10 camere duble cu tematici diferite.
Veti lua masa intr-un restaurant spatios si veti gusta din mancarurile traditionale pregatite din produse traditionale proprii sau achizitionate de la taranii din zona Conacului.
Conacul Archia se afla la 5 kilometri de centrul orasului Deva. Desi foarte aproape de aceasta localitate, zona unde este situat conacul este una absolut feerica. Fara zgomotul cotidian. Fara agitatia specifica. Nici nu iti vine sa crezi ca atat de aproape de oras, poate fi o astfel de oaza de liniste.

Facilităţi

Servicii

Iti punem la dispozitie:Parcare proprie pentru 20 de masini, Sala de conferinte de 40 de persoane (dotata cu televizor cu plasma de 100 de cm), 9 camere duble fiecare cu o tematica diferita (vezi de exemplu Camera cu cai sau Camera cu Flori de Camp), 1 camera "vedeta" pentru oaspeti speciali (Camera cu Maci) - camera detine si jacuzzi. Fiecare camera este dotata cu televizor, cablu, aer conditionat, baie cu cada, toaleta cu bideu, frigider si telefon, Sauna, Teren pentru Echitatie si 10 cai, ATV, Barbeque exterior special amenajat.

Organizare de evenimente speciale

Nunti, botezuri, aniversari speciale - toate pot fi acum organizate intr-o locatie deosebita. Conacul Archia poate organiza petreceri de pana la 100 de persoane in restaurantul sau. In plus, cele 10 camere pot oferi invitatilor Dvs. posibilitatea de a-si petrece noaptea la Conac. Mirii pot inchiria Vila noastra exclusivista si pot chiar sa isi petreaca luna de miere la Conacul Archia, invatand sa calareasca, plimbandu-se si relaxandu-se in natura.

Restaurant

Restaurantul nostru poate gazdui evenimente pentru grupuri chiar si de 100 de persoane. Crama proprie va sta la dispozitie cu o varietate savuroasa de vinuri.

Galerie Foto

Pensiunea Archia 2 ArchiaPensiunea Archia 2 Archia / 1Pensiunea Archia 2 Archia / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Archia 2