Vila Desag

|

Vila Desag ***

Adresă: Sat Sub Cetate, nr. 14/A
  Zetea, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 264 594761

Mobil: +40 756 093925;+40 744 320608

Fax: +40 264 594761

Web:

 

Descriere

Pensiunea Desag Villa este amplasata intr-o zona montana placuta, la 15 km de Odorheiu Secuiesc, in zona Subcetate, pe malul paraului Deság. Oaspetii sunt asteptati intr-o pensiune frumoasa, avand o locatie placuta, o adevarata oaza de liniste, oferind ohihna, distractie si relaxare.
Pensiunea are 13 camere si 2 apartamente si este disponibila pentru cazarea a 44 de persoane. Camerele ofera comfort total, asigurat de: baie proprie, minibar, telefon, Catv.
La parter oaspetii au la dispozitie bucataria echipata modern, percum si camera de zi impreuna cu o sala de mese. Aceasta sala de mese pentru 60 de persoane se poate transforma intr-o sala de conferinte, care este perfecta pentru organizarea diferitelor manifeste si evenimente.
Pentru a petrece timpul liber cat mai agreabil oaspetii au la dispozitie sauna, fitness, jacuzzi, masa de biliard, darts, fotbal de masa, tenis de masa.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, TV in living, echitatie, parcare, gradina/curte, teren de sport, biliard, acces la bucatarie, jacuzzi, spalatorie, sauna, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte
Facilitati camere: camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Desag