Pensiunea Rokaly

|

Pensiunea Rokaly **

Adresă: Str. Garii, nr. 98
  Izvoru Mureșului, jud. Harghita, Romania

Mobil: +40 740 053990

Web:

 

Descriere

Peisajul, atractiile multiple si oferta imbatabila, fac din Pensiunea Rokaly o cazare portivita, atat pe timp de vara, cat si iarna. “Rokaly” vine de la numele de familie a gazdelor, care au conceput pensiunea ca o casa primitoare de vacanta, un camin confortabil si linistitor. Mobilierul de gradina, leaganul, gratarul si multiple flori populeaza curtea pensiunii, unde si masina Domniilor voastre se va afla in siguranta.
Spatiul de cazare a fost impartit in 3 camere: o suita 2 camere ( 4 locuri, cu camera de trecere), 1 camera dubla, plus un grup sanitar. Cele 2 camere (suita) se recomanda familiilor cu copii sau unui grup de prieteni apropiati.
Spune ce-ti pofteste inima si bucataria locala isi va dezvaluie cele mai tari bucate: gulas traditional, kurtoskolacs, gratare, gemuri, ciuperci murate, zacusca, dulceturi (de coacaze, macese), afinata, palinca – alimente din gospodaria proprie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Rokaly