Pensiunea Casa Albastra

|

Pensiunea Casa Albastra ***

Adresă: Punctul Gartoaie, nr.239
  Moroieni, jud. Dâmbovita, Romania

Telefon: +40 264 334021

Mobil: +40 726 173129;+40 744 374289

Web: www.casa-albastra.ro

 

Descriere

Casa Albastra va ofera cazare în 5 camere duble confortabile în care va învaluie mirosul de cetina. La cerere se pot instala paturi suplimentare.
Vila are parter si etaj . Dispune de 1 camera cu grup sanitar propriu, situata la parter. Tot la parter se afla livingul, bucataria dotata modern si o terasa in care se serveste masa. La etaj sunt 4 camere duble, deservite de 2 grupuri sanitare si dusuri cu apa calda permanenta, un hol de relexare unde se afla TV si o terasa. Incalzirea este centrala.
Curtea are parcare proprie, iar in padurea de brazi se afla loc amenajat pentru joaca copiilor.

Galerie Foto

Pensiunea Casa Albastra MoroieniPensiunea Casa Albastra Moroieni / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Albastra