Pensiunea

|

Pensiunea Craiul ***

Adresă: Comuna Vidra, Satul Lunca
  Vidra, jud. Alba, Romania

Telefon: +40 258 786545

Mobil: +40 745 888122

Fax: +40 264 316587

Web: www.pensiuneacraiul.ro

 

Descriere

Pensiunea Craiul este o constructie noua realizata prin Programul SAPARD, remarcandu-se prin specificul arhitectural local, amenajarile exterioare si interioare si intreaga atmosfera rurala combinandu-se intr-un mod placut cu dotarile moderne necesare asigurarii confortului dvs.

Activitatile in natura sunt unele din cele mai accesibile modalitati pe care ni le putem permitem, in special la noi in tara. Ne referim la munte, aer curat, plimbari, foc de tabara, prieteni si mancare.

Camere

Descriere (dotări)

Pana in 14 iunie: Camera cu 2 paturi - 75 RON Camera pat dublu -80 RON Camera Matrimoniala - 100 RON Oferta extrasezon: 130 RON/persoana/ 3 nopti, mic dejun inclus

Mese incluse

Mancare regim de pensiune, mic dejun:10 RON, pranz:28 RON, cina :20 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Craiul