Nu exista poza

|

Pensiunea Denisa ****

Adresă: Sat Valea Macesului
  Voineasa, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: 0250 866 966

Mobil: 0747 667 177

Web: pensiuneadenisa.in-romania.ro

 

Descriere

Pensiunea DENISA**** este situata in Voineasa, judetul Valcea, pe malul drept al râului Lotru, la poalele muntelui Lotru.

Facilități

în unitate:
living
sală de mese
bucătărie
frigider
terasă
internet wireless
sală de conferințe
piscină
loc de joacă amenajat pentru copii
parcare
grădină
grătar
room service
acoperire Orange

în camere:
camere cu balcon
cablu TV
încalzire centrală
camere cu baie
baie cu cabină de duș
băi cu cadă cu hidromasaj

Comentarii

 
 
 
 
Directorul Moldoveanu Danut
Moldoveanu face legea in statiunea Voineasa,imparte clienti statiuni cu la pensiunile din jurul statiuni,si implicit la pensiunea lui din Valea Macesului (Denisa).Acest om tine statiunea inchisa ca sa imparta bani,care ar trebui sa revina statiuni,cu pensiunile din jurul statiuni.
 vivian2010-04-05 18:45:57
 
 
 
 
Pensiune Denisa
Pacat ca nu intretine si statiunea Voineasa.Dar sunt sigur ca o persoana influenta i a propus sa lase statiunea de izbeliste
 vivian2010-07-22 19:02:35
 
 
 
 
Moldoveanu un escroc si un betivan
Asa este Moldoveanu face legea in Voineasa,imparte turisti cu pensiunile din jur.
 vivianu2010-07-28 18:06:20
 
 
 
 
Pensiune Denisa
super pensiunea
 vivian2010-08-24 19:13:37
 
 
 
 
este o super pensiune
pensiunea denisa este una din cele mai frumoase pensiuni.cei care nu cunosc ce inseamna luxul,sa se abtina de la comentarii.nu moldoveanu trebuie sa bage bani in statiunea voineasa,ci ministerul de turism.
 vivi 20112011-02-19 11:35:14
 
 
 
 
O pensiune super si pretul este de criza 100 lei camera
Am fost de doua ori anul asta la Pensiunea Denisa,si cred ca daca mai am timp,de mers la munte,tot la Pensiunea Denisa ma voi caza,Privelistea este foarte frumoasa,ai ce sa vezi,si sa vizitezi.Spre exemplu:Lac si Baraj Petrimanu,Lac si Baraj Galbenu,Hidrocentrala Ciunget,etc,etc.Mergeti si voi,si va garantez ca nu regretati.
 Stef2011-03-13 07:39:01
 
 
 
 
Stef ai dreptate,e super pensiunea
Am fost si eu saptamana trecuta.Pozitia este foarte buna si multa liniste.Am fost si pe la alte pensiuni,dar asta este chiar faina.Si are si un program lejer,si nu este galagie,ca pe la alte pensiuni,pe unde se tin nunti,botezuri,etc,etc.,sa nu te odihnesti toata noaptea.Am patito anul trecut la Pensiunea Belvedere la Corbeni,ne am cazat cu gandul sa stam vro 3-4 nopti,dar adoua zi am plecat mai sus pe transfagarasan,ca tampiti de acolo au dat sala de mese pentru o nunta,si nici nu ne au spus si noua,si toata noaptea am dormit cu pernele pe cap,adica nu am dormit deloc,muzica la maxim si usi trantite de nuntasi,care o luasera pe ulei,asta este doar un exemplu,sunt mai multe exemple,cand mai am timp va mai povestesc si din alte locati,pe unde am mai fost.Pensiunea Denisa este super,si multa liniste.Sper sa se mentina asa in continuare.multe multumiri domnului Moldoveanu.Felicitari,e super pensiunea.
 Adrian B.2011-03-27 18:53:37

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Denisa