Pensiunea Bradul

|

Pensiunea Bradul ***

Adresă: Str. Valea Frunzisului, Nr. 640
  Arad, 317230 , jud. Arad, Romania

Telefon: +40 257 388367

Mobil: +40 745 605.017

Fax: +40 257 388367

Web: www.cabanabradul.ro

 

Descriere

Pensiune Cabana Bradul este o baza de cazare noua, amenajata modern, situata in Paulis la 25 km de Arad spre Deva(DN7), si 5 km de Lipova, la poalele muntilor Zarandului peste deal de valea Cladovei, intr-o zona turistica deosebita.

Facilitati camere: TV, Telefon, Minibar, Aer conditionat, Baie proprie.

Facilitati generale:Terasa pentru servit micul dejun, Sistem de incalzire centrala, Apa calda non-stop, Terasa cu gratar, Curte de 1000 m.p. cu gazon de joaca, Parcare pentru 6 autoturisme, Internet, Frigider, Restaurant cu circuit inchis.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Bradul