Pensiunea Poarta Apelor

|

Pensiunea Poarta Apelor ***

Adresă: Nr. 918
  Sarichioi, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 563552

Mobil: +40 744 551685

Fax: +40 240 563552

Web: www.poarta-apelor.ro

GPS: 44.95 - 28.85

 

Descriere

PORTA APELOR este o pensiune de 3 margarete si face parte din circuitul agro-turistic. Este amplasata in comunca Sarichioi, pe malul lacului Razelm, la 14 km de Babadag si 29 km de Tulcea. Este legata prin sosea de asfalt de drumul european Tulcea-Constanta.

Comentarii

 
 
 
 
Nu mai revenim in veci
Am fost in urma cu un an si ne-am simtit bine. Am revenit anul acesta si am gasit gazdele acasa. Vila e dotata cu masa de pingpong si masa de biliard si piscina, anul trecut am inchiriat vila si ne-am putut bucura de toate acestea in pretul inclus, cum de altfel e firesc sa se intample si cum procedeaza orice alta gazda la care am stat pana acum in tara. Ei, anul acesta gazda a coborat la miezul noptii sa ne atraga atentia ca pingpongul costa 5 lei pe ora si biliardul 10 lei pe ora, iar frigiderul 10 lei si el. Cand i-am atras atentia ca in urma cu un an nu am platit suplimentar (doar tocmai pentru facilitati alegi o locatie in favoarea alteia) si ca anul acesta nu ni s-a spus nimic despre asta cand am facut rezervarea (nu scria nici pe site), s-a scandalizat. Zilele urmatoare masa ne-a fost servita in scarba. Desi am incercat sa aplanam conflictul, pentru ca veniseram sa ne relaxam, gazda (dna Isopescu, caci sotul ei era ok) tot continua cu replici acide. Nu dormeau toata noaptea, stateau treji cu schimbul, incat te simteai mereu supravegheat de parca venisesi acolo sa dai foc la casa. Si inca o magarie - desi, repet, ne inteleseseram sa inchiriem toata vila, ziua, in piscina, ne trezeam si cu alti "invitati". Nu am inteles daca plateau pentru piscina sau daca erau prieteni de familie, dar e jenant sa te trezesti cu straini intr-o vila si intr-o piscina pe care ai inchiriat-o doar pentru tine si grupul tau de prieteni. Iar asta s-a intamplat si anul trecut. Deh, turism a la roumain, asa inteleg unii oameni sa se te faca sa te simti bine. Si cat de stupid - pentru cca 100 ron cat ne-au mai cerut pentru biliard si pingpong, au pierdut niste clienti care le dadeau anual cca 4000 ron!!!
 Radu M2010-07-12 19:56:13

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Poarta Apelor